Черговий суд над скандальним забудовником Анатолієм Войцеховським відбудеться 16 квітня

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
Voicehovsky

Найближче судове засідання по справі скандального забудовника Анатолія Войцеховського, відбудеться 16 квітня 2019 року. Про це порталу «МЕтри» повідомили у Генеральній прокуратурі України.

Нагадаємо, Анатолій Войцеховський був затриманий 15 липня 2016 року. Йому та двом керівникам підконтрольних йому підприємств (серед яких ЗМІ найчастіше називають "УКО-груп" і "Сіті-груп") інкриміновано вчинення у складі організованої групи кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.28 та ч.3 ст.212 (ухилення від сплати податків), ч.3 ст.28 та ч.ч.3,4 ст.197-1 (самовільне будівництво), ч.5 ст.191 (привласнення майна), ч.3 ст.28 та ч .2 ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Це угрупування самовільно захопило в Києві земельні ділянки під будівництво близько 40 об’єктів.

За інформацією Генеральної прокуратури тривалість розгляду цього кримінального провадження зумовлена призначенням засідань судом зі значними перервами. При цьому, наразі невідомо, чи з’явиться сам Анатолій Войцеховський на засідання суду, оскільки після того як до нього було застосовано запобіжний захід у вигляді застави 14 млн. гривень, які за нього було внесено, з’явилася інформація, що він залишив територію України.