З Держфонду регіонального профінансують понад 130 спортоб’єктів на 1,3 млрд грн.

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
DFRR

В областях України продовжується реалізація важливих інфраструктурних проектів в рамках фінансування з Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР), головним розпорядником коштів якого є Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України.

Відтак Мінрегіоном вже схвалено фінансування 131 проекту зі створення важливої спортивної інфраструктури на суму майже 1,3 млрд грн.

Про це повідомив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Лев Парцхаладзе.

“131 спортивний об’єкт буде профінансовано в цьому році в областях України за рахунок Держфонду регіонального розвитку. Це будівництво, реконструкція або капремонт стадіонів, палаців спорту, басейнів та інших спортивних майданчиків. Сьогодні дуже важливо популяризовувати активний спосіб життя серед українського населення, особливо на місцях. Щоб були комфортні і належні умови для занять спортом як молоді і дітям, так і дорослим. Тому я дуже радий, що в цьому році в регіонах почнуть реалізовуватися ці сучасні і необхідні проекти”, - повідомив Лев Парцхаладзе на своїй сторінці у Facebook.

У розрізі регіонів це 4 проекти у Вінницькій, 1 проект у Волинській, 5 - у Дніпропетровській, 11 - у Донецькій, 6 - у Житомирській, 8 - у Закарпатській, 5 - у Запорізькій, 9 - у Івано-Франківській, 3 - у Київській, 1 - у Кіровоградській, 8 - у Луганській, 8 - у Львівській, 1 - у Миколаївській, 2 - у Одеській, 3 - у Полтавській, 4 - у Рівненській, 8 - у Сумській, 7 - у Тернопільській, 5 - у Харківській, 10 - у Херсонській, 9 - у Хмельницькій, 3 - у Черкаській, 5 - у Чернівецькій, 4 - у Чернігівській областях та 1 - у місті Київ.