Лев Парцхаладзе відновився на посаді Президента Конфедерації будівельників України

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
лрп

Екс-заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе повернувся до виконання обов’язків Президента Конфедерації будівельників України. Своїми змінами у статусі та виді діяльності він поділився у соцмережі Facebook.

«Друзі, з сьогоднішнього дня я більше не є заступником Міністра Мінрегіону. Але будівельну галузь звичайно не залишу. Це справа всього мого життя. Тому від сьогодні я відновлюю своє членство у Конфедерації будівельників України як її Президент. ДБНи, Doing Business та багато інших важливих змін в галузі залишаються для нас в пріоритеті. І ми будемо далі продовжувати змінювати її на краще», - написав Парцхаладзе.

Конфедерація будівельників України об’єднує понад 700 будівельних холдингових компаній і професійних організацій у галузі. Сьогодні це найбільше профільне об’єднання українського бізнесу, яке відстоює інтереси будівельної галузі та гравців ринку. КБУ – саморегульована організація і має свої представництва у всіх регіонах України.

Її пріоритетні завдання: удосконалення нормативно-правової бази, реалізація програм будівництва доступного житла, покращення інвестиційного клімату, встановлення прозорих норм розвитку будівельного комплексу та інші важливі зміни.