Вже на початку наступного року Київміськбуд закінчить перші 5 з 25 житлових об’єктів Укрбуду

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
 

Кушнір-Майборода

Холдингова компанія "Київміськбуд" добудує всі 25 житлових комплексів компанії Укрбуд. Перші п'ять з них Київміськбуд планує ввести в експлуатацію вже на початку 2020 року.

Таку заяву зробив сьогодні президент Холдингової компанії Ігор Кушнір під час спільної з Генеральним директором «Укрбуду» Олегом Майбородою прес-конференції «Добудова об’єктів «Укрбуду» силами «Київміськбуду».

«Попереду у нас важка робота! Дуже багато складних технічних і юридичних питань, які потрібно опрацювати. Відновити заморожені будівництва ще складніше, ніж почати нові. На жаль, у мене немає чарівної палички, щоб в один день добудувати всі об’єкти і передати їх людям. Тому прошу запастися терпінням. Нам потрібен час і ваша підтримка. Ми впораємося», – сказав Ігор Кушнір. Він запевнив присутніх, що буде особисто займатися цим проектом і контролювати кожне будівництво.

За словами Ігоря Кушніра добудова об’єктів здійснюватиметься за рахунок акумульованих коштів і банківських позик. Також компанія має наміри вести переговори про підтримку з Кабінетом міністрів, Міністерством фінансів та Київською міською державною адміністрацією.

Президент Київміськбуду запевнив, що гроші інвесторів «Київміськбуду» не використовуватимуть для фінансування будівництва будинків «Укрбуду», які компанія взяла зобов’язання закінчити.

«Київміськбуд» не витрачатиме коштів інвесторів Холдингової компанії! Ми будемо розглядати можливість використовувати нерозподілений прибуток, який компанія акумулювала за роки успішної роботи на ринку. Плюс ведуться переговори з банками та в цьому питанні розраховуємо на підтримку Кабінету міністрів, Мінфіну і КМДА», – сказав Ігор Кушнір.

Подальші деталі, в тому числі за термінами будівництва, черговості тощо Президент Київміськбуду пообіцяв оприлюднити трохи згодом.

«Зрозумійте – нам потрібно сісти і розібратися з тією спадщиною, яку ми отримали разом з «Укрбуд». А спадщина досить складна – і фінансова, і технічна. Ви все про це прекрасно знаєте. Інакше наша допомога була б не потрібна. Тому я прошу у вас трохи більше часу, щоб дати вам більше деталей. Головне – люди отримають свої квартири», – акцентував він.