Питання залучення на роботу до Ізраїля українських будівельників остаточно вирішене

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
????????????????????????????????????

Україна і Ізраїль імплементували міждержавну угоду про працевлаштування в Ізраїлі українських будівельників. Про це повідомила прес-служба Мінсоцполітики.

«В Державі Ізраїль відбулося підписання імплементаційного протоколу між Міністерством соціальної політики України та Управлінням з питань населення та імміграції при Міністерстві внутрішніх справ Держави Ізраїль до Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Ізраїль про тимчасове працевлаштування українських працівників в окремих галузях на ринку праці Ізраїлю», - йдеться в повідомленні.

Як зазначають у Мінсоцполітики, мова йде про залучення на ринок праці Ізраїлю фахівців будівельної сфери.

Нагадаємо, що перший заступник Міністра соціальної політики України Ольга Крентовська під час підготовки ратифікації Угоди про тимчасове працевлаштування українських працівників на ринку праці Ізраїлю зазначила, що реалізація положень угоди впливатиме на ринок праці, оскільки очікується, що тисячі українських працівників будуть тимчасово працевлаштовані в Ізраїлі.

Як раніше повідомляв портал «МЕтри», вже декілька країн заявили про своє бажання залучити українських будівельників на власний ринок праці. Зокрема, Голова угорської федерації виконавців будівельного ринку Ласло Кої заявив, що його країна потребує працівників з України та Білорусі. За його словами, протягом найближчих двох років будівельний сектор економіки Угорщини може прийняти близько 2 тисяч працівників, зокрема, з України. Завдяки цьому Угорщина отримає шанс залатати прогалину у працевлаштуванні на власному будівельному ринку.