Промислово-будівельна група «Ковальська» домоглася розблокування власних рахунків

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
ковальська2

Промислово-будівельна група компаній «Ковальська» довела у суді незаконність дій СБУ та Генпрокуратури проти одного зі своїх підприємств ТОВ «Бетон Комплекс» та домоглася розблокування банківських рахунків підприємства. Про це повідомила прес-служба групи «Ковальська».

Як зазначили в компанії, Соснівським районним судом м. Черкаси винесено ухвали про скасування арештів на кошти ТОВ «Бетон Комплекс», що знаходяться на рахунках «Альфа-банк», «УкрСиббанк» та інших банківських установах. Відтак підприємство відновлює видаткові операції. Судові ухвали набрали законної сили та оскарженню не підлягають.

«Ми довели у судовому порядку, що є тими, ким є насправді - великою, потужною компанією, бізнесом, що працює, створює сотні робочих місць, будує і сплачує чималі податки до державного бюджету. Таким чином, питання щодо фіктивності одного із підприємств Групи «Ковальська» знято у судовому порядку», - йдеться у повідомленні.

Як раніше повідомляв портал МЕтри, одне з підприємств групи «Ковальська» заявило, що може призупинити свою роботу через арешт банківських рахунків за рішенням суду, що отримане за поданням СБУ та Генпрокуратури. Аналогічні складнощі виникли у компанії "МЕТАЛ ХОЛДІНГ ТРЕЙД".